14 July 2012

Wheel chair dan tongkat...

Wheel chair dan tongkat,temanku dulu dan kini.
Hanya mampu bergerak dengan wheel chair,tongkat belum dapat di gagahkan kaki ni..(gambar lama)..Tapi tidak dapat bertahan lama duduk.
Cuba untuk menggunakan tongkat..Cuba dan cuba,nak duduk lama pun tak boleh lagikan berdiri tapi kena cuba.Cuba dan cuba..Kasihani Anak anak...Mama nak bangkit demi anak anak mama..Kudrat orang susah di rayu,moga mama ada kudrat sendiri dan mampu besarkan anak anak mama...

Yang ada warna coklat..dulu dengan tongkat empat kaki nilah duk berlatih berjalan..

12 comments:

  1. salam yanie...semoga dgn bantuan wheel chair & tongkat dpt yanie brgerak.Semoga semakin sembuh Dik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin.insyaallah kak..terima kasih byk2..

      Delete
  2. maaf makchaq tanya..
    tak ade ke sedara/adik beradik yg boleh tengokkan anak2 masa yanie ke hospital?

    ReplyDelete
    Replies
    1. saudara jauh dan masing masing ada komitmen sendiri..

      Delete
  3. as salam... semoga tabah mengharunginya... harap semoga cepat sembuh... semoga dapat membesarkan anak2 dgn sihat even guna wheel chair ataupun tongkat... kuat kan semangat selalu... InsyaAllah moga dgn izin NYA kembali sihat... aamiin

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin.insyaallah.terima kasih banyak2di atas doa,keperihatinan dan sokongan..insyaallah.

      Delete
  4. InsyaALlah dpt yg terbaik dan kekuatan diti yg terbauik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah..terima aksih banyak banyak...

      Delete
  5. Salam Yanie...be strong! Insyallah boleh demi anak2...

    ReplyDelete
  6. salam..
    sy pun perlukan wheelchair ni, tongkat langsung le x bleh
    dah pkai mcm2 brand
    bila tgk org bleh diri mmg rsa nak sgt berdiri smula
    tp kita ttp redha.. ikhlas dan sabar ketentuanNya
    Kita adalah antara yg terpilih
    senyum slalu ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam..

      maiyah..

      sabar ya,kita insan terpilih..ingat janji Allah,janji Allah itu pasti..

      Delete