16 July 2012

di wad HUSM

Aiman  makan bubur nasi hospital..sudu pun tak de..Kesiannyala...

Besar baju wad..ye la badan terlalu kurus..

Bubur nasi dengan ikan bakar

Sebagai insan biasa kita tetap memerlukan bantuan kudrat kan..bila kat hospital macam ni..tapi nak buat macam mana kan..Risau macam macam..Doktor nak buat ultra sound dekat kaki...Masih keliru..

16 comments:

  1. Replies
    1. Insyaallah..terima kasih banyak banyak...

      Delete
  2. Alia!!! Tabah yer..
    Betapa besar kasihnya Allah swt pada Alia..
    Modah2an Allah swt permudahkan segala urusanya..
    Amin!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin.insyaallah..terima kasih banyak banyak ina.sama juga buat ina..

      Delete
  3. kakcik hanya dapat mendoakan dari jauh semoga segala kesakitan yang Alia tanggung segera pergi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin.insyaallah..terima aksih banyak banyak kak chik..

      Delete
  4. Ya allah kesiannya tgk aiman makan bubur guna tangan sahaja...mmg hospital tiada sediakan sudu kalau bagi bubur.tak tau la kenape...seminggu lagi nak puasa ni kak, kesiannya anak anak..mcamane la diorang tu nanti..saya paham apa yang akak rasa dalam keadaan sebegitu, kerana saya penah jaga orang sakit...orang sakit kena kuatkan semangat, orang yang menjaga pon kena kuat semangat...
    Apepon saya doakan allah berikan akak jalan penyelesaian yang baik pada sakit yang akak tanggung...
    Selamat berpuasa pada anak-anak akak...l

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin.insyaallah..

      selamat berpuasa.hanya Allah yang mengetahui segala sesuatu..

      Delete
  5. kenapa wad x sediakan sudu..siannya dia makan pakai tangan jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiman dah lapar tadi,bubur pun makan dengan tangan je..tak tahu kenapa tak sediakan sudu pula kali ni..

      Delete
  6. Salam,sabar ye akak.sedih sy tgk aiman makan bubur guna tangan tu.InsyaAllah sy akan sentiasa doakan akak cepat sembuh.

    ReplyDelete
  7. Ala..sian Aiman..
    Harap awak tabah dengan ujian ni..
    Saya doakan agar awak cepat sembuh. ^_^

    ReplyDelete
  8. Salam saudari,

    Semoga cepat sembuh. Ada pernah cuba tak untuk minta bantuan mana agensi seperti MAKNA? Dalam keadaan kita sebegini, kena banyak perlukan dorongan dan pertolongan. InsyaAllah semuanya akan selamat. Be Strong!

    ReplyDelete
  9. awak, cuba la berkhtiar dengan perubatan islam

    ReplyDelete
  10. HUSM @ KB Kan di wad mana Alia... Insya Allah esok saya nk ke KB maybe saya nk melawat anda.. plz sms 013 - 203 3030 - Haris

    ReplyDelete
  11. Sabar kak....sy tak dpt bygkn aimn yg sebaya ank sy bleh dok diam dlm hospital spnjg hari..aiman ank yg terbaik utk akak...dia kecil tapi memahami keadaan ibu dia.....

    ReplyDelete