17 June 2015

Marhaban Ya Ramadhan

Serundinng daging tempatan,serunding ayam,serunding ikan dari Kampung Laut Kelantan.




Moga diberikan kesempatan untuk menjalani ibadah di bulan mulia ini..amin.
Serunding serunding segar dari kampung laut,boleh buat salah satu menu berbuka atau bersahur nanti.

Serunding serunding daging tempatan,seruding ayam,serunding ikan..pembuka selera waktu berbuka dan bersahur nanti..insyaallah.Ada sesiapa nak order boleh pm atau message saya di 012 921 8016..Jika sudi membeli sambil membantu anak anak saya

Serunding daging tempatan,serunding ayam,serunding ikan dari Kampung Laut.Hujung minggu baru baru ni bersama anak anak ke kampung laut.Ambil stok serunding yang baru siap di masak dan di packing.Aiman dan Ikhtisyam duk memerhati proses pembuatan serunding.Kat tempat serunding di masak tu memang panas sangat..

Tak mampu nak memerhati sama,cuaca kat luat pun panas terik sangat..Badan saya memang tak kuat cuma saya ni bergantung pada kekuatan semangat demi anak anak.Mata pun kadang kadang kabur sangat.Bertahan selagi mampu.banyak sangat nikmat yang Allah berikan..Jika nak berbanding beberapa tahun lepas saya hanya mampu terlantar.Sekarang syukur alhamdulillah nak berbanding dulu..Terima kasih Allah..

Panas terik cuaca..ujian kat dunia.Matahari berjuta kilometer di atas kepala,tapi balasan akhirat panas lagi.Sejengkal je di atas kepala..nak lari ke mana,nak cari tempat berlindung kat mana..Pasti akan merasa kepanasan yang amat sangat bagi orang yang mana timbangannya berat di sebelah jahat.nauzubillah....


3 comments:

  1. Salam..sy peminat serunding..tapi betul ke.serunding kak yani rm12/kg?knp murah sgt?huhu

    ReplyDelete
  2. Salam..sy peminat serunding..tapi betul ke.serunding kak yani rm12/kg?knp murah sgt?huhu

    ReplyDelete
  3. Hello,
    Ini adalah untuk memaklumkan kepada orang ramai bahawa Puan, BRENDA HARAPAN pemberi pinjaman pinjaman peribadi mempunyai membuka peluang kewangan untuk semua orang yang memerlukan apa-apa bantuan kewangan. Kami memberi pinjaman pada kadar 2% kadar faedah kepada individu, syarikat dan syarikat-syarikat di bawah syarat-syarat yang jelas dan mudah difahami dan keadaan Dari
    $ 20.000 untuk $ 7000000 USD, Euro Dan Pounds Sahaja. Saya memberi Pinjaman Perniagaan,
    Pinjaman Peribadi, Pinjaman Pelajar, Pinjaman Kereta Dan Pinjaman Untuk Bayar Off Bil. hubungi kami hari ini melalui e-mel di: (brendahope816@gmail.com)

    ReplyDelete